Beneficia't del canvi

Com has vist, fem un muntó de coses, i seria genial poder oferir tot açò gratis i per a tots, però tot moviment social necessita diners per poder funcionar i créixer, a banda que pertànyer a la mateixa organització aporta moltíssimes més possibilitats i capacitat de coordinació. Per això, limitem els beneficis a qui no són membres.

A continuació, volem ensenyar-te alguns dels comentaris que ens han anat fent estos últims mesos:

  És impressionant tot el que esteu aconseguint amb tant poc i en tant poc de temps.

  Ara, l'esperanto sí que té futur.

  Sense l'Associació Valenciana, estic segura que mai m'haguera interessat per l'esperanto.

  M'estranya que hi haja gent major que vaja a les vostres xerrades; em pensava que l'esperanto era una cosa sols de gent jove. [Açò demostra el que estem canviant en la gent]


Per últim, volem proposar-te formar part del canvi, ser part de l'Associació Valenciana d'Esperanto, tant per donar suport a tot el que s'està fent com perquè pugues disfrutar de tots els avantatges que oferim. I una cosa més: et proposem una quota de membre o una oferta especial, que hem pensat en fer-la limitada per poder invertir en altres coses:

 • Quota normal: 20€/any.
 • Quota jove: 15€/any (opcional).
 • OFERTA ESPECIAL: 19€ = diccionari Amika Vortaro (el millor que existeix per a castellanoparlants, bidireccional i de butxaca) + ser membre de l'Associació tot un any.
  El preu al que venem sols el diccionari són 15€, i això ja és molt barat.

Per inscriure't, simplement ompli este formulari d'inscripció i ens posarem en contacte amb tu.

Si tens qualsevol pregunta, proposta o el que siga, no dubtes en contactar amb nosaltres.